Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

A Fidesz 2018. november 7-én kiadott egy közleményt „a családokra rárontó” baloldalról

Jobb félni, mint megijedni.

„Meg kell védeni a gyermeket nevelő családok juttatásait a baloldaltól” címmel tartott sajtótájékoztatót Selmeczi Gabriella, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese szerdán, és közleményben is megerősítette pártja, hogy nagy a baj. Ugyanis

a Fidesz helyesnek tartja, hogy a kormány (azaz szintén a Fidesz – a szerk.) a most induló nemzeti konzultációban rákérdezett a gyermeket nevelő családok juttatásainak kétharmados védelmére, mivel szerintük a baloldal azokat a korábbiak alapján azonnal megszüntetné.

Továbbá Selmeczi szerint míg a Fidesznek természetes, hogy a munka mellett gyermeket nevelő szülőket az adók csökkentésével is támogassák, addig ez a baloldalnak nem az, és ha tehetik „egyetlen tollvonással áthúzzák ezeket a törvényeket”.

Elmesélte még, hogy a történelmi tapasztalat azt mutatja, ha a baloldal kormányra kerül, akkor szinte azonnal „ráront a családokra”. A baloldal ugyanis korábban az egy és két gyermeket nevelő családoktól is elvette az adókedvezményt, amivel havi több ezer forintot húzott ki a zsebükből – számolta össze Selmeczi Gabriella.

A Fidesz politikusa szerint ezért fontos, hogy családja körében mindenki beszélje végig a nemzeti konzultáció kérdéseit, majd válaszolják meg és küldjék vissza a kiküldött íveket!

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten