Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Brüsszel órái meg vannak számlálva.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 20-án.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 20-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A kormány összesítette a nemzeti konzultáció eredményeit, és sajnos nem lett meg a 100%-os egyetértés a totál blődli, irányított kérdésekkel, csupán a kitöltők 98%-a ikszelt helyesen.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalán közzétett videóban arról magyarázott, hogy „világosan látszik”: a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett és elsöprő többségük nemet mondott arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk!

Megvannak a nemzeti konzultáció eredményei

Itt vannak a nemzeti konzultáció eredményei. A magyarok békét szeretnének, ellenzik a migránsgettók létrehozását, támogatják a gyermekvédelmi lépéseket és keményebb fellépést várnak a külföldi befolyásszerzés ellen.

Posted by Magyarország Kormánya on Thursday, January 25, 2024

A kitöltések alapján a magyarok több mint 98 százaléka azon az állásponton van, hogy fegyverszállítások helyett tűzszünetre és békére van szükség a szomszédunkban. Nem szabad, hogy migránsgettók jöjjenek létre hazánkban és tovább kell szigorítani a gyermekvédelmi szabályozást. Emellett ki kell állni a magyar gazdákért és a magyar mezőgazdaság GMO-mentességéért, valamint szigorúbban kell fellépni a külföldi befolyásszerzés ellen – sorolta Szentkirályi, hogy ezúttal mi mindent szakértettek meg egy szuszra propaganda-kitöltők.

A kormányszóvivő köszönetet mondott annak a több mint 1 millió 500 ezer embernek, aki „elmondta a véleményét”.

„Azon leszünk, hogy a magyar emberek akaratának Brüsszelben is érvényt szerezzünk és megvédjük hazánk szuverenitását” – jelentette ki, vagyis semmi egyebet nem ígért, mint amit a konzultáció eredményétől függetlenül is végez egy kormány.

Kapcsolódó friss hírek