Főszerkesztő, tulajdonos:
Liebig Zsolt

Szerkesztők:
Harta Viktor
Kóródi Gréta
Szilágyi Szabolcs

Levél a szerkesztőségnek: [email protected]
Hirdetés, együttműködés: [email protected]

Felelős kiadó: Liebig Zsolt

A Röviden a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (Mttv.) 46. § (4) bekezdése alapján bejegyzett sajtótermék (NMHH nyilvántartásba vételének száma: CE/25980-4/2020.).

Képeink egy részét a Flickr és a Pixabay biztosítja.
A Röviden MTI hírfelhasználó.

Hivatalos felületek:

Tárhelyszolgáltató:

  • Hetzner Online GmbH (székhely: Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen, Németország; email: [email protected])
  • Cloudflare, Inc. (székhely: 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, Amerikai Egyesült Államok; email: [email protected])

Gyakran ismételt kérdések

„Hazudtok, álhíreket terjesztetek!” – Nem hazudunk, valós hírekről számolunk be. Előfordulhat, hogy egy-egy hír dühítő vagy kényelmetlen számodra, esetleg ellentétes a korábbi ismereteiddel, ebből azonban még nem következik, hogy valótlan. Nem is állhat érdekünkben hamis információkat terjeszteni: egyrészt hisszük, hogy hosszú távon magas látogatottságot csak megbízható hírekkel lehet elérni, másrészt a hatályos jogszabályok szerint működő hírportál vagyunk, a törvény előtt is vállaljuk a felelősséget a tartalmainkért.

„Reklámok vannak az oldalon! A pénzért csináljátok!” – Igen, azért. Ahogy te is pénzért dolgozol a munkahelyeden. Nekünk ez a munkahelyünk.

„Ki fizet benneteket?” – A hirdető cégek. A reklámok a Google AdSense rendszerén keresztül kerülnek a cikkek mellé, nincs ráhatásunk, hogy mely cégek hirdetnek. Ha szponzorált (fizetett) cikket teszünk közzé, azt minden esetben jelezzük.

Ha van még kérdésed, emailben szívesen válaszolunk.