Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Itt a kormány karácsonyi ajándéka a családoknak: már interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció!

RövidenRöviden
Itt a kormány karácsonyi ajándéka a családoknak: már interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció!
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Már az interneten is ki lehet tölteni a nemzeti konzultációs kérdőívet – mondta el újságíróknak a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba azt mondta, „a korábbi tapasztalatok alapján” a legtöbben postán küldték vissza a kérdőíveket, de állítása szerint „nagyon magas volt” az internetes kitöltések száma is, a kormány pedig mind a két lehetőséget szeretné biztosítani!

A kormány külpolitikai senkiháziságát, a magyar gazdaság lejtmenetét, az emberek elszegényedését elfedni kívánó legújabb propagandakampány olyan témákat feszeget, mint Magyarország „szuverenitása”, Ukrajna EU-csatlakozása vagy a minden rossz mögött felsejlő „Brüsszel” aktuális gaztettei.

Dömötör azt is mondta, a héten volt olyan nap, amikor 62 ezer kérdőív érkezett vissza postai úton, és arra biztatott, hogy aki eddig még nem tette meg, mondja el a (kormány) véleményét a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Leszámol Józsefváros az agymosó hirdetőoszlopokkal

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Meghalt Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése