Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Orbán Viktor: én is megkaptam a nemzeti konzultációt!

Orbán Viktor: én is megkaptam a nemzeti konzultációt!
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Én is megkaptam a nemzeti konzultáció kérdőívét a szuverenitásunk védelméről, elindult tehát” – jelentette be hétfő kora este Orbán Viktor egy drámai zenei aláfestéssel kísért videóban, mely a miniszterelnöki Facebook-oldalon jelent meg.

Orbán elmondta, hogy az újabb galaktikus méretű közpénzégetés végtermékét a következő hónapokban mindenhova kiviszi a postás. Szerinte már ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert muszáj állandóan háborús nemződüh-közeli állapotban tartani a híveket a következő hónapokban, az EU-s választások közeledtével súlyos viták várnak a kormányra Brüsszelben!

Mondja el Ön is a véleményét, töltse ki a nemzeti konzultációt!

Mondja el Ön is a véleményét, töltse ki a nemzeti konzultációt!

Posted by Orbán Viktor on Monday, November 20, 2023

„Régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk”

– magyarázta Orbán, annak a Fidesznek az elnöke, annak a kormánynak a vezetője, mely az elmúlt 13 évben jószerivel levegőt sem véve üvöltötte mindenkinek az arcába, hogy hogyan is kellene élnünk, milyenek vagyunk, milyenek nem vagyunk, kit szeressünk, kit utáljunk.

A videóban előkerül még, hogy az EU több pénz és fegyvert akar adni az Oroszország által lerohant, szabadságáért, fennmaradásáért küzdő Ukrajnának, hogy „Brüsszel” keresztbefeküdne a rezsicsökkentésnek, és azt akarja, hogy engedjük be a migránsokat.

„De mi magyarok vagyunk, és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek”

– folytatta a miniszterelnök a figyelemfelkeltő kampánnyal is megtámogatott nemzeti konzultáció kitöltésére buzdítva, akinek azzal vélhetően nincs baja, ha a magyarok az ő füttyszavára táncolnak.

Kapcsolódó friss hírek