Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Értékeket elzárni, jószágokat őrizni: országjárásra indul a Fidesz-KDNP hétfőtől

Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én.
Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban – jelentette be Hollik István vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A nagyobbik Orbán-párt „kommunikációs igazgatója” úgy magyarázta, a nemzeti konzultáció támadás alatt van, ugyanis „Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték”, amivel Brüsszelt védik!

Holnaptól országjárást indítunk.

Holnaptól országjárást indítunk.Hogy miért? Kiderül a videóból!

Posted by Hollik István on Friday, November 17, 2023

Ezért a Fidesz-KDNP hétfőtől országjárásba kezd, mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, „hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre” – közölte.

Az országjárással és a nemzeti konzultációval – Európában egyedülálló módon – a magyaroknak lehetőségük lesz állást foglalni fontos kérdésekben – tette még hozzá a fideszes semmirekellő, arról továbbra sem tájékoztatva, hogy az előző – bármelyik – nemzeti konzultációknak pontosan mire, milyen hatása volt, azon kívül, hogy rendre sikerül egy rakás pénzt elszórni.

„Megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából” – toporzékolt mindenesetre Hollik.

Kapcsolódó friss hírek