Közlekedés

Vitézy összeírta Lázár János bűnlajstromát, már csak a rendőrségi elfogásra várunk

Egészségügy

Bezárja praxisát a gyermekorvos, aki hatósági ellenőrzést kapott, miután kitálalt a rohadó egészségügyről

Gazdaság

Ennyiért tankolhatunk holnaptól

Külföldre menekült a kisfiút felrúgó, párjait ököllel verő „karateedző”, nem tudják kihallgatni

szolnok-kalandpark-felrugta
Részlet a nyilvánosságra került videóból.

Te jobb cikkeket írnál? Hírszerkesztőt keres a Röviden! → Részletek

Közleményt adott ki a rendőrség a szolnoki kalandparkban, múlt héten történt durva gyermekbántalmazás ügyében. Mint beszámoltunk róla, egy nyilvánosságra került videófelvétel szerint egy gyermekfelügyelő úgy felrúgta az egyik rábízott nyolcéves gyermeket, hogy az megpördült és a fejére esett.

A megyei rendőr-főkapitányság most azt írta a police.hu oldalon: a szolnoki kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket.

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a feljelentést követő napon megállapították a sértett gyermek személyazonosságát, és „kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét is”.

Az orvosi látlelet és vélemény alapján a gyermek nem szenvedett sérülést a bántalmazás során – jegyzi meg a közlemény (ki tudja miért, mintha az kisebbítené az aljas felnőtt bűnét, vagy mintha a lelki sérülés látlelettel kimutatható lenne).

Mindenesetre a „cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi” jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor

– folytatódik a szöveg, mely hozzáteszi: a férfit ezért a kapcsolatfelvételt követően, a büntetőeljárásról szóló törvény szabályai szerint idézte a hatóság.

A rendőrség vizsgálja, hogy más, vagy súlyosabb bűncselekmény megvalósult-e az ügyben.

Életműdíj járt az erőszakos karateedzőnek

Közben az is kiderült, hogy Novák Katalin egykori fideszes család- és ifjúságügyért felelős államtitkár korábban életműdíjjal tüntette ki a gyereket felrúgó férfit, aki egyébként egy jászberényi illetőségű karateedző.

Más hírek pedig arról szólnak, hogy volt tanítványai szerint ököllel verte őket, sőt egy nő arccal és névvel beszélt a TV2-nek arról, hogy a férfi 17 évvel ezelőtt megerőszakolta.

Nádasi Adrienn azt mondta, hogy a férfi nem csak erőszakoskodott vele, de lelkileg is terrorizálta, azt mondta neki, hogy „ha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történik, akkor te ezt élvezted volna”.

Az RTL-nek arca vállalása nélkül megszólalt a karateedző volt barátnője, aki 19 éves volt, amikor a férfi párkapcsolatba kezdett vele. A nő szerint először lelkileg bántalmazta őt az edző, később fizikailag is bántotta, ütötte-rúgta. Megszabta, hogyan öltözködjön, elidegenítette családjától is:

„Anyád egy szar, apád egy paraszt, ne menjél haza, minek mész te oda, nem kapsz ott semmit. Itt én vagyok egyedül az, aki az álmaidat megvalósítja, én vagyok az, aki szeret téged. Soha nem fogsz egy ilyen férfit találni, sőt soha nem fogsz férfit találni magad mellé, mert megcsal”

– mondta állítólag. A férfi később a fejébe vette, hogy a nő megcsalja, ekkor már fizikailag is bántalmazta:

„Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne.”

Ez is érdekelhet:
Bejelentették, szeptembertől ezeket tilos lesz bevinni az iskolába

Kapcsolódó hírek

Mi történt? Visszafelé indult el egy vonat szombat este Biatorbágyról

Bese Gergő, Tiborcz, a romokban álló egészségügy – Orbán Viktor kínos kérdésekre is válaszolt Kötcsén

Tragédia Szolnokon, egy ember meghalt, még a szomszéd fatárolója is égett

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Néhány órás újszülöttet találtak a szolnoki kórház inkubátorában

Kiderült, mivel gyanúsítja a rendőrség a gyereket felrúgó karateedzőt

„De legalább a túró rudi áfája csökken”: megszűnik az urológiai fekvőbetegosztály hétfőtől a szolnoki Hetényi Géza kórházban

Kétszáz embert vert át hamis online hirdetésekkel egy 24 éves szolnoki kurva