Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

A CÖF Bécsben próbálta kioktatni az ottani magyarokat arról, hogy miért rossz a Nyugat

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én.
Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Pandóra szelencéje címmel szervezett propaganda-beszélgetést az adófizetői pénzekkel alaposan kitömködött Civil Összefogás Fórum (CÖF) hétfő este Bécsben, a kint élő magyaroknak – írja a 444.hu.

A lap tudósítása szerint az eseményt az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete székházában rendezték meg húsz-huszonöt, nagy többségében idősebb korú néző előtt. A hallgatóság soraiban elvileg bécsi magyarok ültek, de akadt közöttük olyan is, aki Zalaegerszegről keveredett oda.

A beszélgetésnek álcázott nemzeti konzultáció-reklámot Heizler Norbert, a CÖF országos koordinátora és Kiszelly Zoltán politológus, a CÖF C12 szakértői csoport tagja, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója tartotta.

A 444.hu szerint az összetrombitált idősek fejébe az alábbiakat igyekeztek beleverni a szervezők:

  • amit a Nyugat csinál, az minden rossz, de Orbán Viktor megvéd bennünket,
  • minden egyes problémára a nemzeti konzultáció a megoldás,
  • Putyinnak nem volt más választása, mint a háború, Zelenszkij pedig csak a hatalma megtartása érdekében áll ellen,
  • Trumpnak mindenben igaza volt.

Heizler Norbert kérdésnek álcázott benyalásában Orbán Viktor erényeként említette, hogy milyen régóta van hatalmon, az oroszok előtt hajlongó Szijjártó Pétert pedig „fiatal kora ellenére” is dobogós helyen látja a külügyminiszterek rangsorában. Hogy mi a sikerük titka? Kiszelly Zoltán szerint az, hogy

„a Fidesz-KDNP mindig jobb válaszokat ad, mint az alternatívák”.

A pártatlansággal nem vádolható politológus szerint az újabb kétharmadhoz „fontos a nemzeti konzultáció, ami most is zajlik, és ha megnyílik online is, arra biztatom az itt élő magyarokat, hogy lehetőség szerint ők is vegyenek részt rajta, és mondják el a véleményüket.”

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Meghalt Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója

Leszámol Józsefváros az agymosó hirdetőoszlopokkal

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye