Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Kedvező árú csomagküldés a Packetával!

Kedvező árú csomagküldés a Packetával!

Csomagküldés esetében, különösen az ünnepek közeledtével mindannyian törekedünk a lehető legkedvezőbb megoldásokra. A futárcégek árai ugyanis eltérhetnek, és gyakran változnak is.

A Packeta kedvező árai azonban töretlenek!

Packeta futárszolgálat

A Packeta Group egy globális cégcsoport, amely széles palettával rendelkezik küldeményfeladást illetően. A Packeta Hungary ennek részeként több mint 700 csomagátvételi pontot biztosít hazánkban a kényelmes és egyszerű feladás és átvétel érdekében.

A Packetáról garantáltan elmondható, hogy nem lazsálnak. A 2020-as napi rekordjuk több mint félmillió kiszállított küldeményt érintett!

Logisztikai úttörőként pedig különleges önkiszolgáló csomagautomatákkal és robotikus átvevőhelyekkel is rendelkeznek. A vállalat Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Lengyelországban, Romániában és az Egyesült Arab Emírségekben is megvetette a lábát.

A Packeta szolgáltatásai

A Packeta által történő küldeményfeladás minden esetben csomagponton történik. A szállítás történhet belföldi és külföldi pontba, illetve belföldi és külföldi házhoz szállítással is.

Nemzetközi szállítás esetén a pakk 4-7 munkanapon belül érkezik meg a címzetthez. Bármely munkanapon feladhatod, és az átvételre akár hétvégén is van lehetőséged a csomagpontok valamelyikén.

A szolgáltatást bankkártyás vagy banki átutalásos fizetéssel tudod rendezni, emellett utánvétes lehetőséget is választhatsz. Ilyen esetben a kézbesítés után 10 munkanapon belül várhatod az összeg bankszámládra való utalását.

A Packetánál lehetőség van a feladott küldemény nyomonkövetésére, amely egy rendkívül kényelmes és hasznos funkció. A feladás után kapott kód segítségével bármikor megnézheted, hol tart éppen a csomagod, és mi a várható kézbesítési idő.

Külföldi csomagküldés

Külföldre történő csomagküldés esetén fontos, hogy a Packeta szabályairól alaposan tájékozódj. A küldemény nem lehet nehezebb 10 kg-nál, ezért ügyelj arra, hogy lemérd a csomagod a megrendelés előtt.

Alakját tekintve a küldeményeknél nagyobb szabadsággal rendelkezhetünk, de a három oldal hosszúságának összessége maximum 150 cm lehet.

A szolgáltatás megrendelését követően a rendszer egy címkét generál, amely felragasztásáról neked kell gondoskodnod.

Verhetetlen árak

A Packeta híres a rendkívül kedvező árairól. Ők biztosítják a legolcsóbb szállítási díjakat csomagpontból csomagpontba történő kézbesítés esetén.

Egy 20 cm x 20 cm x 20 cm-es, 10 kg-os küldemény esetén mindössze 1860 Ft-ért kézbesítenek. Más futárszolgálat 2000 Ft alatti összegért nem vállal ilyen paraméterekkel rendelkező küldeményt.

A Packeta tehát remek választás nem csak költségcsökkentés céljából, hanem megbízhatóság szempontjából is. Próbáld ki a Csomagnet.hu kalkulátorát, és válaszd a Packeta kedvező árú szolgáltatásait!

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten