Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

A mi hazánkos könyvdarálónő válaszul perrel fenyeget.

Dúró Dóra fasizta magyar politikus, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.
Dúró Dóra fasizta magyar politikus, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese. Fotó: Facebook/Dúró Dóra

„Belsős információim voltak, amikor még ott voltam bent. Sokat beszélgettem Kocsis Mátéval, aki azóta már vicces dolgokat állít rólam, azt hallottam, hogy ők heti rendszerességgel egyeztetnek Dúró Dórával”

állította a Telexnek Magyar Péter, aki szerint a Mi Hazánkból egyes képviselők rajta vannak a Fidesz „fizetési listáján” is. Hozzátette, a Mi Hazánkat a Fidesz szatellitpártjának tartja, ami kiválóan alkalmas olyan dolgok beterjesztésére, amit a kormánypárt nem akar bevállalni.

A Telex kereste az elhangzottak kapcsán a Mi Hazánkat és Dúró Dórát. A párt válasza szerint azonban nincs szó ilyen egyeztetésről, Magyart pedig feljelentik rágalmazásért, ahogy a fizetési listás kijelentésért is. Szerintük ugyanis ez nem igaz, a pártot elhagyó képviselők kerültek fel a Fidesz fizetési listájára, itt név szerint említették Fülöp Eriket és Volner Jánost.

„Magyar Péter volt 14 évig a Fidesznek és különböző háttérszerveinek fizetési listáján, sőt saját bevallása szerint még két hónapja is Mészáros Lőrincnek akart dolgozni. A Mi Hazánk egyetlen politikusa sem volt soha a Fidesz fizetési listáján, sőt az én feljelentésemre jogerősen elítéltek Józsefvárosban egy fideszes önkormányzati képviselőt, ahol egyébként pont Kocsis Máté volt a polgármester”

– zárul a Dúró Dóra és a Mi Hazánk közös válasza.

Kapcsolódó friss hírek