Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Ütközésben összeroncsolódott járművek az M2-es autóúton Vác közelében 2024. április 23-án. A 38-as kilométernél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók az autóból egy embert emeltek ki.
Ütközésben összeroncsolódott járművek az M2-es autóúton Vác közelében 2024. április 23-án. A 38-as kilométernél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók az autóból egy embert emeltek ki. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton Vác térségében kedd délután, a forgalmat megállították – közölte az Útinform.

Tájékoztatásuk szerint a 38-as kilométernél történt ütközés miatt mindkét irányból torlódik a kocsisor. Azt javasolják, hogy aki teheti, a 2-es főúton kerüljön.

Ütközésben összeroncsolódott járművek az M2-es autóúton Vác közelében 2024. április 23-án.

Ütközésben összeroncsolódott járművek az M2-es autóúton Vác közelében 2024. április 23-án.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A katasztrófavédelem azt írta, egy személyautó és egy kamion karambolozott az M2-es autóúton, Vác térségében, a 37. és a 38. kilométer között. Egy embert a műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók emeltek ki a személygépkocsiból. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Vácon hallottam Facebook-csoportban egy szemtanú azt írta, halálos áldozata is van a balesetnek.

„Én hivtam ki egy másik sraccal a mentősöket, rendőrt stb szaladtunk oda de sajnos esélye sem volt… részvétem a családnak! megint egy értelmetlen halál (Hozzáteszem olyan 120-140km/h val előzte a sort)” – olvasható az egyelőre meg nem erősített tartalmú kommentben.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!