Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Gáspár Győző átveszi a Fidesz-tagkártyáját Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmányának elnökétől.
Gáspár Győző átveszi a Fidesz-tagkártyáját Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmányának elnökétől. Fotó: Facebook/Gáspár Győző

14 év után újra lesz Győzike Show: ősztől ismét nyomon követhetjük az időközben élvonalbeli fideszessé, fradistává, sőt brüsszeli tényezővé vált Gáspár Győző nyomorúságos bulvárkomédiáját – tudta meg a Blikk.

A XVIII. Zuglói Polgári Esték vendége👌Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, országgyűlési képviselő

Posted by Gáspár Győző on Wednesday, April 3, 2024

A „legendás reality” ezúttal már nem az RTL-en, hanem a kormányközeli TV2-n megy majd, az viszont még kérdéses, hogy a családtagok közül kik lesznek láthatók a műsorban.

A lap kereste a témában Gáspár Győzőt, aki nem szeretett volna nyilatkozni, de a csatorna megerősítette az értesülést.

„A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben” – áll a keresztény-konzervatív propagandacsatorna közleményében.

Egy, a kanálishoz közeli forrás a Blikknek azt is elárulta, a TV2 már egy ideje tervezte az újabb Győzike Show-t, s végül úgy döntöttek, az őszi műsorrendbe tűzik képernyőre. „Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna” – magyarázta az informátor.

Kapcsolódó friss hírek