Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Gáspár Győző átveszi a Fidesz-tagkártyáját Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmányának elnökétől.
Gáspár Győző átveszi a Fidesz-tagkártyáját Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmányának elnökétől. Fotó: Facebook/Gáspár Győző

14 év után újra lesz Győzike Show: ősztől ismét nyomon követhetjük az időközben élvonalbeli fideszessé, fradistává, sőt brüsszeli tényezővé vált Gáspár Győző nyomorúságos bulvárkomédiáját – tudta meg a Blikk.

A XVIII. Zuglói Polgári Esték vendége👌Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, országgyűlési képviselő

Posted by Gáspár Győző on Wednesday, April 3, 2024

A „legendás reality” ezúttal már nem az RTL-en, hanem a kormányközeli TV2-n megy majd, az viszont még kérdéses, hogy a családtagok közül kik lesznek láthatók a műsorban.

A lap kereste a témában Gáspár Győzőt, aki nem szeretett volna nyilatkozni, de a csatorna megerősítette az értesülést.

„A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben” – áll a keresztény-konzervatív propagandacsatorna közleményében.

Egy, a kanálishoz közeli forrás a Blikknek azt is elárulta, a TV2 már egy ideje tervezte az újabb Győzike Show-t, s végül úgy döntöttek, az őszi műsorrendbe tűzik képernyőre. „Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna” – magyarázta az informátor.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!