Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

„Egy felső kategóriás autó árát már elköltöttem magamra” – Kőgazdag Fiatalok címmel hergeli nézőit a NER tévéje

Takács Kata, a Kőgazdag Fiatalok című TV2-s reality szereplője.
Takács Kata, a Kőgazdag Fiatalok című TV2-s reality szereplője. Fotó: Instragram/kata.takach__

Kőgazdag Fiatalok címmel új reality műsort indít a TV2: a keresztény-konzervatívok házi tévéjének produkciójában újgazdag milliomos csemeték fogják heccelni a nézőket fényűző életük ügyes-bajos dolgaival.

A műsor előzeteséből kiderül például, hogy Kata („ingatlanközvetítő”) szomszédja csak csúnya nő lehet, már legalább egy luxuskocsi árát magára költötte, a 2 milliós szett pedig számára alap.

„Legalább egy felső kategóriás autó árát már elköltöttem magamra, de nekem ez teljesen megérte. Nekem egyáltalán nem mindegy, mivel közeledek. Szerintem egy húszmillió alatti autó olyan, mintha egy traktorban ülnék. Nagyon nem minőségi”

– hoz majd képbe a NER tévéje a NER-es életérzéssel kapcsolatban.

Kőgazdag fiatalok – #richkidshungary címmel érkezik a TV2 új műsora.Még hogy nem lehetnek sikeresek a fiatalok Magyarországon!Itt van Kata, aki ingatlanközvetítő:"Legalább egy felső kategóriás autó árát már elköltöttem magamra, de nekem ez teljesen megérte. Nekem egyáltalán nem mindegy, mivel közeledek. Szerintem egy húszmillió alatti autó olyan, mintha egy traktorban ülnék. Nagyon nem minőségi."

Posted by Vastagbőr on Thursday, August 31, 2023

Hogy a nézők mennyire nem tűnnek vevőnek a TV2 hergelésére, azt jól mutatják a csatorna Instagram-posztja alatti kommentek, ahol a legnépszerűbb vélemény jelenleg:

„Amúgy komolyan ezekre a műsorokra van igény? (…) Az amúgy is elcseszett társadalomnak, és a mai fiatal korosztálynak még pont kellenek ezek , a gazdagok által elcsépelt megnyilvánulások, hogy X összeg alatt egy autó traktornak számít… Rengeteg szülő így is vért izzad a mindennapi betevőért, és lehet hallgatni a gyerek nyavalygását mellé, hogy 1 újabb Iphone-t szeretne, mert ugye a tv.ben is ez megy… Vicc ez a TV2 komolyan…”

Kapcsolódó friss hírek