Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Bulvár

Hadházy: Orbán Ráhel 13 millió forintos karórát és 1 milliós szoknyát viselt

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

A rendőrség hajtóvadászatot indított a bolgár rendszámú autó sofőrje és utasai után.

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én.
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a budapesti XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál csütörtökön késő este. A vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak.

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én.

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette,

a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek, a mögöttük érkező autóban ketten – az elsődleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, a balesetet okozó sofőr és utasai után hajtóvadászatot indítottak – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!