Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

7 embert üldöz a rendőrség az éjszakai halálos baleset okozás kapcsán

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én.
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán csütörtök éjjel – írtuk meg korábban. A vétkes sofőr és utasai elmenekültek, a rendőrség hajtóvadászatot indított utánuk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) péntek délelőtt már azt közölte, hogy

hét nepáli állampolgár ellen adtak ki elfogatóparancsot segítségnyújtás elmulasztása miatt.

Azt írták, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak.

A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek, a mögöttük érkező autóban ketten – az elsődleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg.

A rendőrség a honlapján közzé tette a hét nepáli körözési fotóját; információk szerint ők ültek abban a bolgár rendszámú autóban, amely a balesetet okozta.

Kapcsolódó friss hírek