Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

A felpumpálható dildók alkalmazása

Hallott már a felfújható, azaz a felpumpálható dildókról és azok előnyeiről? Vannak, akik imádják ezt az eszközt, de akadnak olyanok is, akik inkább a hagyományos megoldás mellett döntenek. Az biztos azonban, hogy ezeket is ugyanúgy lehet használni, mint a klasszikus vibrátorokat, azonban sokkal könnyebben szállíthatóak.

https-__szeresdmagad.hu_ - 2022 február - Cikk4

Lássuk, hogy kinek és miért éri meg beszerezni egy ilyen szexuális segédeszközt!

Kellékek az élvezet jegyében

A jó idő közeledtével egyre lazábbra vesszük az öltözködést, így sokszor okozhat gondot a különböző kiegészítők szállítása. Nem véletlenül találták ki a felfújható élvezeti kellékeket, amelyek könnyedségüknek köszönhetően tulajdonképpen bárhol elférnek. Legyen szó a strandról, a kertről, a szálloda fürdőszobájáról, bárhol és bármikor elő lehet őket kapni.

Léteznek azonban egyszerűen, szájjal pumpálható darabok, de akadnak olyan típusok is, amelyekhez egy kisebb pumpa is tartozik. Használatuk nagyon egyszerű és könnyed, akár anális, akár vaginális élvezetekre alkalmazná, bármelyiket nyugodt szívvel megteheti. Eressze tehát szabadjára a fantáziáját, hiszen a felfújható eszközökkel végre Ön is kalandozhat egyet ebben a világban!

A felfújható dildók típusai

A Szeresdmagad.hu felpumpálható dildói között számos egyedi kivitelt találhat, amely minden igényét kielégíti. Ott van például a Dr. Plax szett, amelyben egy merev házzal és latexből, illetve gumiból gyártott análtágítót találhat. Ehhez tartozik egy tömlő, amivel könnyedén felpumpálhatóvá válik az eszköz, természetesen a legjobb hatás érdekében, mindezt a behelyezés után érdemes megtenni. A pumpán helyet kapott egy nyomógombos leeresztő szelep is, amivel leengedhető lesz a tágító.

Mit érdemes tudni az Alpha kivitelről?

Nagysikerű és különleges termék továbbá az Alpha automatikusan felfújható análvibrátor. Ami a funkcióját illeti, anális izgatásra alkalmas eszköz, amivel tágítás is elérhető. A játékszer különlegessége, hogy a rajta található ág, amely a behelyezésre szolgál, egy gombnyomásra felfújható. A termék kiválóan kézre esik, kompakt, így tulajdonképpen bárki számára alkalmas megoldás lehet a szexuális igényeinek kielégítésére.

A modell vezérléséhez három gomb áll rendelkezésre, amelyek különféle funkcióval rendelkeznek. Ne feledje azonban ezt a terméket sem tisztítani, hiszen ahhoz, hogy többször használható és hosszú életű legyen, szükség van arra, hogy mindig karban tartsa azt. Nagy előnye azonban a selymes tapintású felület, a bőrbarát szilikonburkolat, illetve a vízállóság egyaránt. Akár hölgyekről, akár urakról van szó, az Alpha modell mindkét nem számára tökéletes és különleges élvezetet képes nyújtani.

A felfújható dildóknak tehát bőven akadnak előnyei, hiszen amellett, hogy kompaktak és könnyedén szállíthatóak, még különlegesebb élményt képesek nyújtani, mint a hagyományos darabok. Nem árt azonban olyan eszközt beszerezni, amely hosszú életű lehet, minőségi anyagból készült, így a beruházás kicsit sem lesz pénzkidobás.

Kapcsolódó friss hírek