Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Baleset

A Magyar Honvédség ezredese volt az M1-es autópályán történt csütörtöki horrorbaleset áldozata

Belföld

Közleményben fakadt ki a közmédia Magyar Péterre

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én.
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. Fotó: MTI/Kovács Anikó

Néhány nappal azután, hogy ajánlásgyűjtő ellenzéki aktivistákat vertek meg Budapesten, újabb atrocitásról számolt be Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.

Dobrev tudomása szerint ezúttal Jászapátiban, szintén ajánlásgyűjtés közben érte őket támadás. A szenvedő fél Ungvári István DK-s és összellenzéki képviselőjelölt volt, akit állítólag már napok óta fenyegetettek, majd ez végül odáig fajult, hogy

támadója ököllel, a nyílt utcán olyan erővel mért ütést a képviselőjelölt fejére, hogy a mentőknek kellett a DK-s jelöltet kórházba szállítani.

Dobrev Klára úgy véli, ezek a támadások a magyar demokrácia és a magyar emberek ellen irányulnak, és az erőszaknak egyetlen haszonélvezője van, Orbán Viktor. Figyelmeztette a miniszterelnököt, hogy ezek az atrocitások csak erőt adnak nekik ahhoz, hogy tovább küzdjenek az Orbán-rendszer megbuktatásáért.

Ismét megtámadták egy jelöltünket. Ezért amint tudtam, eljöttem Jászapátiba, hogy találkozzak Ungvári Istvánnal. …

Posted by Dobrev Klára on Tuesday, April 30, 2024

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!