Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Gésagolyó és az inkontinencia

A gésagolyó elsősorban erotikus játékszer, de sokan nem tudják, hogy használatával az inkontinencia, azaz a vizelet-visszatartási képesség hiánya is javítható. Éppen ezért egyre népszerűbb ez az eszköz a hölgyek körében. Érdemes tehát közelebbről megismerni jellemzőit, használati módját!

gesagolyo

A gésagolyó eredete

A gésagolyó egy igen régóta ismert eszköz, mely Japánból ered. Az ott élő fiatal nők, a gésák használták először a kismedencei izmok feszesítésére. Később terjedtek el a kéjgolyóként is ismert tárgyak, s ma már szinte mindenki hallott róluk.

Ez egy tipikusan olyan erotikus eszköz, melyet nem ciki megvásárolni, legyen szó szexshopról vagy drogériáról. Aki mégis kínosnak tartja, hogy kéjgolyóval a kosarában álljon sorba a pénztárnál, rendeljen gésagolyót a Szexvitál.hu oldalról! Itt diszkrét csomagolásban szállítják ki a termékeket, és mindenféle szexuális játékszer is gyorsan és biztonságosan beszerezhető.

A gésagolyó az egyik legnépszerűbb termék az ilyen boltokban, ami nem csoda, hiszen kis helyen is tárolható, jól elrejthető tehát a kíváncsi szemek elől. Használatát könnyű megtanulni, pár nap gyakorlás kell csupán hozzá.

Nézzük, mi mindenre jó ez a tárgy!

Mire jó a gésagolyó?

Ezt a tárgyat ma már leginkább az előjáték során használják a párok, bár egyedül is lehet vele szórakozni: nagyon izgató hatása van.

Az eredeti gésagolyók vastag falú üvegből készültek, bennük egy kisebb fémgolyó volt. Persze ma már bőséges a választék: mindenféle anyagból készült kéjgolyó kapható, többféle méret közül lehet választani.

Céljuk: a hüvely izmának feszesítése, melynek következményeképpen a szexuális élet is felélénkül. Azok a nők ugyanis, akik rendszeresen edzik intim izmaikat a golyók segítségével, könnyebben és gyorsabban tudnak a csúcsra jutni az együttlétek során.

Nem mellesleg nagyon jó hatása van a gésagolyóknak az inkontinencia megszüntetésére is, ezért sok orvos javasolja használatukat. Szülés előtt és szülés után is javallott a gésagolyók elővétele, hogy a hüvely izomzata erősödjön.

Használati tudnivalók a gésagolyóhoz

Attól, hogy már sokan hallották ennek az eszköznek a nevét, nem biztos, hogy a használatát is ismerik. Amit mindenképp javaslunk: a megvásárolt termékhez járó tájékoztatást olvassa el mindenki!

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen anyagból készült a kéjgolyó: lehet ugyanis fémből, műanyagból, szilikonból, de akár fémből, sőt márványból is. Átmérőjük is változó, kezdőknek a nagyobb, tojás alakút javasolják.

A hüvely alsó harmadába kell felhelyezni és az izmok segítségével bent tartani. Ez kezdetben csupán néhány perc, később azonban akár órákon át is lehet vele edzeni az izmokat. Jobb, ha fekvő helyzetben próbálkozunk vele először, később már állva, guggolva, takarítva is használhatjuk.

Persze akkor a legélvezetesebb, ha az előjáték során kerül elő: bátran kísérletezhetünk vele! Használat után mindig alaposan tisztítsuk meg, a higiéniai előírásokat tartsuk be!

A gésagolyó népszerűsége tehát nem véletlen, érdemes beszerezni egyet minden nőnek!

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten