Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

„Orbán hazudott a választások előtt. 3 millióan hittek neki. 10 millió fizeti meg az árát.”

Orbán Viktor egy kisszékre állva szónokol a választási kampányban.
Orbán Viktor egy kisszékre állva szónokol a választási kampányban. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Durván beleszállt Orbán Viktorba Jakab Péter: a Jobbik frakcióvezetője a Facebook-oldalán arról írt, hogy kormány a kampányban még az ellenkezőjét ígérte annak, mint amit most tesz.

„Próbáljátok megőrizni a munkahelyeiteket, a kata szétverése jó döntés, a rezsicsökkentés így nem fenntartható. Ja és kb. Soros a hibás mindenért. Ez volt Orbán ma reggeli mondandójának a lényege”

– összegezte Jakab a szokásos Kossuth rádiós meseperceket.

A jobbikos ugyanakkor emlékeztetett: Orbán a választások előtt még csak az utóbbit mondta (hogy Soros a hibás mindenért), a többinek azóta épp az ellenkezőjét teszi.

„Április 3 előtt azt mondta, a kormány megvédi a munkahelyeket. Most már azt, hogy védd meg te. Azt mondta, hogy a kormány megvédi a kisvállalkozásokat. Most már azt, hogy sok köztük a csaló, ezért mindenki fizessen többet. Azt mondta, hogy megvédi a rezsicsökkentést. Most már azt, hogy a rezsicsökkentés ebben a formában védhetetlen” – sorolta Jakab, azzal zárva posztját:

Orbán hazudott a választások előtt. 3 millióan hittek neki. 10 millió fizeti meg az árát. Már ha tudja, és ha akarja.

Próbáljátok megőrizni a munkahelyeiteket, a kata szátverése jó döntés, a rezsicsökkentés így nem fenntartható. Ja és kb….

Posted by Jakab Péter on Friday, July 15, 2022