Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Jakab Péter durván összeszólalkozott a polgármesterrel, aki közpénzből építtette fel „Attila király palotáját”

„Letegezett! Letegezett!” – hajtogatta legfőbb ellenérvét a zsadányi kiskirály.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én.
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

A Békés megyei Zsadányban járt Jakab Péter parlamenti képviselő, aki a Jobbik után saját formációját, A Nép Pártján mozgalmat vezeti.

A Magyar Narancs vette észre, hogy Jakab összefutott Dudás Árpáddal, a helyi „független”, de erősen Fideszhez húzó polgármesterrel is, aki azt vallja, hogy Attila hun fejedelem fővárosa egykor sehol másutt nem lehetett, mint Zsadányban. Kapott is uniós forrásból 120 millió forintot, hogy helyben felépítse „Attila király fapalotáját”.

Jakab Péter az általa megosztott videó tanúsága szerint Dudás fejére olvasta, hogy miért nem lehet látogatni a „fapalotát”, illetve hogy egy ilyen szegény faluban hogy-hogy éppen erre a méregdrága idegenforgalmi fejlesztésre volt szükség.

Zsadány fideszes polgármestere, Dudás Árpád felépített 120 millióért egy faházat. Hivatalos nevén "Attila király fapalotáját". 🤜Közpénzből. Ideges lett, amikor megkérdeztem, miért nem tudom megnézni. Jött a szokásos fideszes arrogancia, "hülyegyerekezés". Ez az ember egy falut terrorizál. Már nem sokáig. 👊A Nép Pártján felszabadítja a vidéket.💪Hajrá Zsadány! Hajrá Szilágyi Attila! Hajrá Nép Pártján!🤜Írd alá: https://aneppartjan.huMaradok a Nép Pártján!🇭🇺#jakabpéter #néppártján #igazságot #újválasztást #békésmegye #zsadány

Posted by Jakab Péter – Nép Pártján on Tuesday, October 31, 2023

A polgármester válaszul bunkónak nevezte az őt letegező Jakabot, és azt mondta, be kell jelentkezni telefonon a fapalota látogatásához. Később Goebbelshez, a náci propagandaminiszterhez is hasonlította az ellenzéki politikust.

Kapcsolódó friss hírek