Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Jakab Péter durván összeszólalkozott a polgármesterrel, aki közpénzből építtette fel „Attila király palotáját”

„Letegezett! Letegezett!” – hajtogatta legfőbb ellenérvét a zsadányi kiskirály.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én.
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

A Békés megyei Zsadányban járt Jakab Péter parlamenti képviselő, aki a Jobbik után saját formációját, A Nép Pártján mozgalmat vezeti.

A Magyar Narancs vette észre, hogy Jakab összefutott Dudás Árpáddal, a helyi „független”, de erősen Fideszhez húzó polgármesterrel is, aki azt vallja, hogy Attila hun fejedelem fővárosa egykor sehol másutt nem lehetett, mint Zsadányban. Kapott is uniós forrásból 120 millió forintot, hogy helyben felépítse „Attila király fapalotáját”.

Jakab Péter az általa megosztott videó tanúsága szerint Dudás fejére olvasta, hogy miért nem lehet látogatni a „fapalotát”, illetve hogy egy ilyen szegény faluban hogy-hogy éppen erre a méregdrága idegenforgalmi fejlesztésre volt szükség.

Zsadány fideszes polgármestere, Dudás Árpád felépített 120 millióért egy faházat. Hivatalos nevén "Attila király fapalotáját". 🤜Közpénzből. Ideges lett, amikor megkérdeztem, miért nem tudom megnézni. Jött a szokásos fideszes arrogancia, "hülyegyerekezés". Ez az ember egy falut terrorizál. Már nem sokáig. 👊A Nép Pártján felszabadítja a vidéket.💪Hajrá Zsadány! Hajrá Szilágyi Attila! Hajrá Nép Pártján!🤜Írd alá: https://aneppartjan.huMaradok a Nép Pártján!🇭🇺#jakabpéter #néppártján #igazságot #újválasztást #békésmegye #zsadány

Posted by Jakab Péter – Nép Pártján on Tuesday, October 31, 2023

A polgármester válaszul bunkónak nevezte az őt letegező Jakabot, és azt mondta, be kell jelentkezni telefonon a fapalota látogatásához. Később Goebbelshez, a náci propagandaminiszterhez is hasonlította az ellenzéki politikust.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Súlyos leégés, Orbánék ezt sem teszik az ablakba: megint utolsók vagyunk

Feljelentést tesznek Magyar Péter súlyos vasárnap esti interjúja nyomán

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

„Mi a titkod?” – Magyar Péter most Orbán vejéről borított

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése