Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Belföld

Összeverte egymást két fideszes politikus, kórházba kerültek

Közel 4 millióra emelték az Állami Számvevőszék elnökének havi fizetését

Harta ViktorHarta Viktor

A korábbi 2,6 millióról 3,9588 millióra emelték Domokos Lászlónak, az Állami Számvevőszék elnökének a fizetését – írja az Átlátszó. Az új bérezés már a számvevőszékről szóló, április elsején elfogadott új törvénynek köszönhető.

Az Átlátszó szerint Domokos igen szép, új illetménye úgy jön ki, hogy az előző évi, a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett havi átlagos bruttó keresetet

megszorozzák 12-vel.

A lap felidézi, hogy az ÁSZ tavaly működésbeli problémákat talált ellenzéki pártoknál. Emiatt vagyonmegóvási intézkedést rendeltek el a Momentumnál és Párbeszédnél, majd később a Kétfarkú Kutya Pártnál, míg a többi ellenzéki párttal szemben tiltott finanszírozás elfogadása miatt léptek fel, de az is emlékezetes volt, amikor 662 millió forintra büntették a Jobbikot.

Azt már a Népszava teszi hozzá, hogy van viszont egy párt, aminél 9 éve mindent rendben talált a Domokos vezette Állami Számvevőszék, az pedig a Fidesz.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

ÁSZ: Akkora támadás érte a szuverenitást és a demokráciát a legutóbbi választáson, hogy amiatt még a kampányfinanszírozási jelentés sem készíthető el időben

Az ÁSZ közölte, hogy ők függetlenek a kormánytól és a pártpolitikától

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Brutális, több milliárdos bírsággal lehetetlenítené el az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

Az ÁSZ szabálytalanságokat talált a Kutyapárt Savköpő Menyét Alapítványánál