Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

A „birodalom” lett az új „Soros-terv” a kormány agymosószótárában

RövidenRöviden
Bakondi György a közmédia stúdiójában.
Bakondi György a közmédia stúdiójában.

A szabad államok hasznos és előremutató szövetsége helyett a nemzetállamot büntető, „birodalomépítési” elgondolások formálódnak – magyarázta Bakondi György az M1 propagandakanális vasárnap esti műsorában.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója ezt állítólag annak kapcsán mondta, hogy Manfred Weber javaslata szerint tekintélyes jogászokból, a tagállami legfelső bíróságok és alkotmánybíróságok, és az Európai Unió Bírósága egykori tagjaiból álló független testületnek kellene ellenőriznie a jogállami elvek érvényesülését az Európai Unió tagállamaiban – valójában azonban Bakondit valószínűleg azért rángatták be a közmédiába, hogy a „birodalomépítés” szó az ő szájából is elhangozzon.

A főtanácsadó szerint több nyilvánosságra került dokumentum, illetve az Európai Unió vezetőinek nyilatkozata utal arra, hogy a migrációs paktumot kötelezővé tennék az uniós jogszabályokban. A „több dokumentumot” közelebbről nem mutatta be, valószínűleg olyasmik lehetnek ezek, mint a „Soros-terv” vagy Columbo felesége.

A kormánykommunikáció új csodafegyvere, a láthatatlan birodalom rémképe egyébként korábban még Soros-birodalomként futott, majd Orbán Viktor március 15-én már agyafúrt brüsszeli birodalomról hadovált, hogy aztán a mindig rendkívül önálló gondolatokkal operáló Németh Szilárd is birodalmazzon egyet.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Bakondi György leszögezte, hogy jól látható különbség van migráns és menekült között

Bakondi „folyamatosan nő” György: a migráció erősödése várható

Bakondi „folyamatosan nő” György: nő a migrációs nyomás Európában

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Bakondi: a migránsok nem tartják be a járványügyi szabályokat!