Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Deutsch Tamás így bizonygatja Brüsszel és Soros György ármánykodását

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő is reagált arra, hogy az Európai Bizottság Magyarországnak címzett levelében a bevándorláspárti brüsszeli tervek kapcsán azt állítja, hogy Soros Györgyhöz az egésznek semmi köze nincs.

Deutsch viszont továbbra is úgy tudja:

Soros Györgynek van egy terve, többször maga írt róla, hogy Európát meg kell nyitni a migráció előtt. Soros György „Íme a tervem a menekültkáosz megoldására” címmel 2015. szeptember 29-én publikált a Market Watch folyóiratban is

– emlékeztetett, és a fideszes szerint Soros Györgynek saját írói munkássága részét képező terve van arra, hogyan kell egy átfogó bevándorláspárti programot érvényesíteni, végrehajtani, keresztülverni Európában. Erről a tervéről nem csupán írásban értekezett, hanem tucatnyi alkalommal személyesen is találkozott a brüsszeli bürokrácia vezetőivel, Jean-Claude Junckerral, az Európai Bizottság vezetőjével valamint Frans Timmermans-szal, az európai szocialisták bevándorláspárti listavezetőjével – jegyezte meg.

Deutsch azt is tudni véli, hogy Soros György egész hálózatot kiépített a brüsszeli bürokráciában, egyik legfontosabb brüsszeli lobbiszervezetének képviselői 58 alkalommal találkoztak az európai bürokrácia vezető tisztségviselőivel.

„A Soros-birodalomhoz tartozó egyik civil szervezet” nyilvánosságot kapott kimutatása szerint pedig több mint kétszáz, Soros György személyéhez, hálózatához hűséges ember dolgozik az európai törvényhozásban – vezette le Deutsch, hogy miért is akar Brüsszel „betelepíteni migránsokat”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Leszámol Józsefváros az agymosó hirdetőoszlopokkal

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trumpot is megnézi

Петер Сийярто: Örömmel megyek Oroszországba

Megvan, kiből csinál új köztársasági elnököt a Fidesz-KDNP

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Meghalt Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója