Deutsch Tamás így bizonygatja Brüsszel és Soros György ármánykodását

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő is reagált arra, hogy az Európai Bizottság Magyarországnak címzett levelében a bevándorláspárti brüsszeli tervek kapcsán azt állítja, hogy Soros Györgyhöz az egésznek semmi köze nincs.

Deutsch viszont továbbra is úgy tudja:

Soros Györgynek van egy terve, többször maga írt róla, hogy Európát meg kell nyitni a migráció előtt. Soros György „Íme a tervem a menekültkáosz megoldására” címmel 2015. szeptember 29-én publikált a Market Watch folyóiratban is

– emlékeztetett, és a fideszes szerint Soros Györgynek saját írói munkássága részét képező terve van arra, hogyan kell egy átfogó bevándorláspárti programot érvényesíteni, végrehajtani, keresztülverni Európában. Erről a tervéről nem csupán írásban értekezett, hanem tucatnyi alkalommal személyesen is találkozott a brüsszeli bürokrácia vezetőivel, Jean-Claude Junckerral, az Európai Bizottság vezetőjével valamint Frans Timmermans-szal, az európai szocialisták bevándorláspárti listavezetőjével – jegyezte meg.

Deutsch azt is tudni véli, hogy Soros György egész hálózatot kiépített a brüsszeli bürokráciában, egyik legfontosabb brüsszeli lobbiszervezetének képviselői 58 alkalommal találkoztak az európai bürokrácia vezető tisztségviselőivel.

„A Soros-birodalomhoz tartozó egyik civil szervezet” nyilvánosságot kapott kimutatása szerint pedig több mint kétszáz, Soros György személyéhez, hálózatához hűséges ember dolgozik az európai törvényhozásban – vezette le Deutsch, hogy miért is akar Brüsszel „betelepíteni migránsokat”.

Kapcsolódó hírek