Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Nem engedték be Ujhelyi Istvánt a Fidesz sajtótájékoztatójára

Hiába próbált meg bejutni Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő mai sajtótájékoztatójára Ujhelyi István, az MSZP-st nem engedték be a nyilvánosan meghirdetett eseményre – írta közleményében a politikus.

Ujhelyi azért ment el a budapesti Lendvay utcába, a sajtótájékoztató helyszínére, hogy módot adjon Deutsch Tamásnak a Fidesz plakátkampánya melletti érvelésre, amelyet ő „ordas nagy hazugságnak” nevezett.

István Ujhelyi elvitte a Fidesz székházába az Európai Bizottság uszító plakátokra adott válaszát! Az MSZP EP-kampányának vezetője, képviselőjelöltje a helyszínen reagált a hírre, hogy Junckert Frans Timmermans, a szocialisták csúcsjelöltje váltja a kormányzati óriásplakátokon: "Örülünk, hogy Orbán Viktor végre rátalált a valódi politikai ellenfeleire, az európai szocialistákra!"

Posted by Magyar Szocialista Párt on Sunday, March 3, 2019

Deutsch erre azt mondta, feleslegesen jött a Lendvay utcába Ujhelyi István, és azzal gúnyolódott:

„feltehetőleg újra tagfelvételi kérelmet szeretett volna benyújtani, sajnálom, hogy nem találkoztam vele”.

(Ezzel arra utalt, hogy Ujhelyi annak idején beadta a tagfelvételi kérelmét a Fideszbe Szegeden, ám azt akkor érdemben nem bírálták el.)

A történtek után Ujhelyi István közleményében azt írta, nem engedték be a nyilvánosan meghirdetett eseményre, ezért a Lendvay utcai pártszékház előtt tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Az MSZP EP-képviselője szerint a kormánypárt propaganda-kampánya nemcsak az ellenzéki pártokkal, de az Európai Bizottsággal kapcsolatban is „ordas nagy hazugságokat” terjeszt. Ezért Ujhelyi át akarta adni Deutschnak azt a dokumentumot, amelyben az Európai Bizottság tételesen és világosan megcáfolja a kormánypártok állításait, valamint az MSZP „Haza. Szeretet. Európa” címet viselő európai programjának egy példányát.

Ujhelyi István közleményében

„végtelenül szánalmasnak” nevezte, hogy a Fidesz csak zárt ajtók mögött mer tájékoztatókat tartani, és retteg a valódi, nyilvános vitától.

Deutsch Tamás sajtótájékoztatóján egyebek között arról beszélt, hogy Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz.