Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Előszedték Bakondi Györgyöt a kampányra: az embert, akinél 2015 óta folyamatosan nő a migrációs nyomás

Előszedték Bakondi Györgyöt a kampányra: az embert, akinél 2015 óta folyamatosan nő a migrációs nyomás

A tavaszi időszakban jelentős a növekedés az illegális migrációban, és ez egyre fojtogatóbban hat a célországokra – zendített rá a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 propagandacsatorna szombat esti műsorában,

vagyis ha másból nem is, ebből biztosan tudható, hogy választás közeleg.

Bakondi György azt mesélte: Spanyolországban több száz százalékos az illegális migráció növekedése, az olasz partoknál szinte tűrhetetlen a helyzet, Ciprusra pedig Libanonból és Líbiából „óriási tömegek” érkeznek!

A görög szigeteken is van új jelenség: már nemcsak Törökország, hanem Tunézia, Marokkó, Líbia és Libanon felől is érkeznek nagy számban afrikaiak az országba – riogatott a „tanácsadó”, aki miatt a 444 már 2020-ban új SI-mértékegység bevezetését javasolta, mert már akkor olyan mértékű volt a „Bakondi-féle nyomás”.

A főtanácsadó remélte közölte, a migráció láthatóan kiemelt kampánykérdés lesz az európai uniós választásokra készülő országokban. Szerinte az európai kampányban és a magyar helyzetben is célszerű, ha az unióba készülő valamennyi párt definiálja álláspontját a migráció, a gender és a háború kérdésében – tette egyértelműbbé a nézők számára, hogy mivégre migránsoztatták meg most ismét a köztévében.

Kapcsolódó friss hírek