Baleset

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

Külföld

Meggyilkolták a BBC sportkommentátorának feleségét és két lányát

Bűnügy

Vízbe akartak fojtani egy rendőrt Oroszlányban

Luxusfizetéseket osztogat a bukott kukaholding

Félmilliós fizetéseket osztogat a NHKV Zrt., miközben 30-40 milliárd forinttal kapcsolatban „merültek fel elszámolási problémák”.

Az NHKV, vagy ahogyan a köznyelv inkább ismeri, a szemétszállítást bonyolító városi cégek nyakába ültetett kukaholding háza táján nem nagyon mennek simán a dolgok.

Néhány hete a Zöld Híd bejelentette, leállítja az ellátási körzetéhez tartozó 116 településen a szemétszállítást, mert nem kapta meg a neki járó pénzt a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-től. Nemrég pedig arról szóltak a hírek, hogy a szemétkáosz megszüntetését egy négyfős nyírségi cégre bízták, amely mintha csak a jövőbe látott volna: a cég már akkor elkezdett szerződéseket kötni az alvállalkozókkal, amikor még ki sem hirdették, hogy ők nyerték a pályázatot.

Mindezek ellenére a kukaholding nem fukarkodik a fizetésekkel. A Zoom.hu cikke szerint az egyszerű munkavállalók átlagfizetése az idei harmadik negyedévben 505 387 forint volt a cégnél, és ehhez még hozzájön a havi 31 ezer forintos cafeteria.

A fura vállalkozásnak jelenleg nincs vezérigazgatója, a céget Vásárhelyi Tibor Pál vezérigazgató-helyettes viszi. A Zoom.hu szerint az ő bruttó bére

havi 950 ezer forint volt, a hét igazgató pedig havi 944 ezer forintot kapott. A cégnél egyébként 2018 harmadik negyedévében 155-en dolgoztak, 14-gyel kevesebben, mint tavaly ilyenkor.

A Zoom.hu megjegyzi, a kukaholding a 2017-es eredménybeszámolóját még mindig nem adta le, holott ezt május 31-ig be kellett volna nyújtania a cégbíróságra. A hírek szerint a 120 milliárd forint körüli tavalyi árbevétel harmadával-negyedével,

vagyis 30-40 milliárd forinttal kapcsolatban merültek fel elszámolási problémák.

Bónuszként a 24.hu arról írt a napokban, hogy az NHKV 13 milliárd forinttal tartozik a Főkefének.

Ez is érdekelhet:
Németh Szilárd: a veszély nem múlt el

Kapcsolódó hírek

Medián: továbbra is magasan a Fidesz a legnépszerűbb párt

Újra kellett éleszteni egy fürdőzőt a balatonlellei strandon

Lemondott a Zöld Hidat tulajdonló önkormányzati társulás éléről Gémesi György

Olyat mondott a kukaholding, hogy belesajdul a szíved

Megszólalt a katasztrófavédelem a lakosság kukásnak állítása kapcsán

Egy rejtélyes négyfős cégre bízták a teljes szemétkáosz felszámolását

Mintha a jövőbe látott volna a szemétkáosz felszámolására szerződtetett négyfős cég

Fosva hánynak Gyurcsány interjújától a Youtube kommentelői (NE TEDD KI ILYEN CÍMMEL PLS. A FOS MÁR TÚL SOK, ELÉG A GYURCSÁNY)

Indul a roham az albérletekért, miközben az átlagos lakbér 260 ezer forint fölé nőtt Budapesten