Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Van még régi 1000 forintosod? Holnap fizethetsz vele utoljára

RövidenRöviden

Október 31-ig lehet a készpénzes vásárlások során a régi, 2017 előtt kibocsátott 1000 forintos bankjegyekkel fizetni, aztán szerdán a Magyar Nemzeti Bank bevonja a forgalomból azokat.

November 1-től már csak az idén márciusban megjelent, megújított 1000 forintos bankjegyeket kötelesek elfogadni a kereskedők, a régi, bevont címleteket nem – hívta fel a figyelmet kedden a jegybank.

Az október 31-ig be nem cserélt régi 1000 forintosokat azután a bank- és postafiókokban három évig, a jegybankban pedig húsz évig lehet díjmentesen beváltani azonos címletű törvényes fizetőeszközre.

A megújított 1000 forintosok dinamikusan terjedtek el a készpénzforgalomban, október utolsó napjaira a régi bankjegyek 81 százaléka újakra cserélődött – közölte az MNB.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Magyar Péter március 15-i megmozdulásáról

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Novák Katalin fizetése 5,2 millió forintra emelkedett, és ezért pontosan annyit kell dolgoznia, mint amennyit államfői munkássága ért: nagy büdös semmit

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke