Gazdaság

Nagy változás jön holnaptól a benzinkutakon

Belföld

Dermesztő vádbeszéd, ahogy perceken át sorolta Orbán Viktor bűneit Magyar Péter az EP-ben 

Gazdaság

Megjelent a rendelet: elvesz a kormány egy utcát Budapesttől

Magyar Péter: vicces a szuverenitás féltése Orbánéktól

A Tisza Párt elnöke kiosztotta a szuverenitást emlegető ruszkibérenc, Kína-gyarmat Orbán-kormányt.

ORBÁN Viktor; PUTYIN, Vlagyimir
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök tárgyal Moszkvában 2024. július 5-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Sokatmondó és rendkívül átlátszó, hogy a fideszes állampárt politikusai csak az Európai Ügyészséghez való csatlakozás esetében akarják védeni a nemzeti szuverenitást. Ez az a szervezet, amely meg tudná akadályozni, hogy az uniós ezer milliárdok továbbra is Orbán oligarcháihoz és a családtagjaihoz vándoroljanak. Az Európai Ügyészség az, amely nyomozást tudna folytatni Tiborcz István, Mészáros Lőrinc, Garancsi, Szíjj és a többiek ügyeiben, ha már a miniszterelnök hű katonája, Polt Péter 14 éve behunyja a szemét az ipari méretű korrupció felett” – írja legfrissebb posztjában Magyar Péter.

A Tisza Párt elnöke felhívja a figyelmet:

ugyanezen fideszes pártkatonák nem féltik a nemzeti szuverenitást, amikor az orosz titkosszolgálat ki-bejárkál a magyar Külügyminisztériumba, vagy amikor Orbán legfőbb tanácsadója kimondja, hogy egy puskalövés nélkül feladná hazánk függetlenségét és szuverenitását.

„A Fidesz akkor sem félti a magyar szuverenitást, amikor a kormány kínai hitelekkel tartja lélegeztetőgépen a magyar költségvetést, vagy amikor 1000 milliárd forint közpénzt szór el ázsiai akkumulátorgyárak támogatására és tulajdonképpen ázsiai gyarmattá és összeszerelő üzemmé alakítja hazánkat” – sorolja Magyar.

A politikus szerint különösen vicces a szuverenitás átlátszó féltése Orbánéktól annak fényében, hogy az ő általuk írt Alaptörvény mondja ki, hogy Magyarország az Unióhoz való csatlakozással maga mondott le a szuverenitása egy részéről.

„A Tisza Párt a valódi magyar szuverenitásért és valóban független Magyarországért dolgozik. Mindenféle külső befolyásolást elutasítunk és ezt egyértelművé tettük az uniós intézmények és az Európai Néppárt felé is.
Orbán Viktort és a Fideszt a magyar emberek milliói fogják leváltani a következő országgyűlési választáson” – áll a bejegyzésben.

Ez is érdekelhet:
Brutális erőszakoló, verekedő „családapa” ellen emeltek vádat Nyíregyházán

Jön az újabb nemzeti konzultáció: most a „tízmillió gazdasági szakértőt” várják a kérdőívekhez

Megszólalt a rendőrség: így kell kukázni, hogy ne legyen belőle bírság

Magyar Péter fingatja a fideszes mamelukokat az Európai Parlamentben

Magyar Péter: Magyarország demográfiai katasztrófa felé halad

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

Dermesztő vádbeszéd, ahogy perceken át sorolta Orbán Viktor bűneit Magyar Péter az EP-ben 

Vogel Evelin újabb videóval jelentkezett

Videóval üzent Magyar Péter a fideszeseknek, akik két napja a péniszén lovagolnak

Hol a pénz? „Az uniós támogatásoknak köszönhetően szárnyalnia kellene a magyar agráriumnak, ehhez képest kiürül a magyar vidék”