Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Nagy bejelentést tett az egyik szirszarpárt, ebbe most tényleg beleremeghet az Orbán-rendszer

Kunhalmi Ágnes, az MSZP megélhetési politikusa.
Kunhalmi Ágnes, az MSZP megélhetési politikusa. Fotó: Facebook/Magyar Szocialista Párt

Vesztét érzi az amúgy is már 4%-ra zsugorodott (más kutatások által nem is említett) MSZP, mert a közelgő önkormányzati választás kapcsán a párt ismét nekilátott rácsimpaszkodni az ellenzékre: hátha egy esetleges újabb „összefogás” farvizén néhány maffiózójuk kibekkelhet még pár évet.

A szocialisták kedden bejelentették, hogy aláírásgyűjtést kezdenek „az ellenzéki pártok közös választási indulása érdekében”.

Kunhalmi Ágnes társelnök egy háttérbeszélgetésen arról magyarázott, hogy visszaveheti a fővárost a Fidesz, ha az ellenzéki pártok külön indulnak a júniusi önkormányzati választáson!

Közölte, százezer aláírást akarnak összegyűjteni március 15-ig annak érdekében, hogy az ellenzéki pártok közösen induljanak mind az önkormányzati, mind az európai parlamenti (EP-) választáson.

Az ellenzéki politikus olyan csapdának tartja, hogy egy napon lesz az önkormányzati és az EP-választás, továbbá a budapesti választási rendszert megváltoztatták, amibe az ellenzéki pártok belesétálnak. Szerinte ebben az „antidemokratikus, autoriter” rendszerben nem lehet „kétfrontos csatát” vívni, nem lehet az ellenzéki pártoknak versenyezni egymással – ideologizálta meg, hogy miért van még mindig szüksége az ellenzéknek a 4%-os lefingott semmirekellőikre.

Kunhalmi „kormánybuktatási szakértő” Ágnes néhány napja azt is levezette, hogy szerinte meg lehetne verni a Fideszt, ha mindenki azt csinálná, amit az MSZP mond.

Kunhalmi Ágnes: Meg lehetne verni a Fideszt, ha azt csinálnánk, amit az MSZP mondAz ellenzéki pártoknak közösen…

Posted by Magyar Szocialista Párt on Tuesday, January 16, 2024

Kapcsolódó friss hírek