Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Fidesz: Gyurcsányék

Már rég eltörölték volna a rezsicsökkentést.

Fidesz: Gyurcsányék

A baloldal már rég eltörölte volna a rezsicsökkentést, amely minden magyar családot és nyugdíjast véd – érkezett meg csütörtökön is a menetrendszerű „mi lenne, ha Gyurcsány lenne” típusú bugyuta Fidesz-védekezés.

A Fidesz most az ellenzéki pártok rezsidrágítást kritizáló nyilatkozatain akadt ki.

Azt írták, az a baloldal beszél most, amelyik már a kezdetek óta ellenezte a rezsicsökkentést és azóta is az eltörlését követeli. A baloldal a háború és az energiaválság közepette is arról beszél, hogy a rezsicsökkentés „hülyeség”, hagyni kellene, hogy az egekbe emelkedő piaci árat fizessék az emberek – ricsajozott a Fidesz, mélyen elhallgatva, hogy ők meg végig azt hazudozták a kampányban, hogy a rezsicsökkentés fenntartható, és nem, dehogy lesz drágulás a választás után sem, sőt, mindenkit lehülyéztek, kigúnyoltak, aki spórolásra intett.

A most bejelentett új rezsiszabályokkal is minden magyar családot, minden magyar nyugdíjast véd a rezsicsökkentés. Egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja meg az áramot és a valós piaci ár tizedéért a gázt – magyarázta az párt, kiemelte: a rezsicsökkentés fenntartása Európában egyedülálló intézkedés!

A Fidesz korábbi „mi lenne, ha Gyurcsány lenne” debilségeit itt gyűjtjük: