Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Gazdaság

Nagyot drágul a benzin szerdától, mutatjuk

Közlekedés

Kényszerleszállást hajtott végre Ferihegyen egy utasszállító, 166 utassal a fedélzetén

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, már négyszeres lenne az áremelkedés

Ismét előkerült az üveggömb.

RövidenRöviden
Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, már négyszeres lenne az áremelkedés
Fotó: Pixabay/masbebet

Ha Gyurcsányékon múlna, már négyszeres lenne az áremelkedés

– ezzel a horoszkóp rovatba illő jóslattal vágott vissza a Fidesz Barkóczi Balázs szavaira hétfő, miután az ellenzéki politikus olyan javaslatcsomag elfogadására kérte a kormánypártokat, amely szerint egyebek mellett nulla százalékra csökkenne az alapvető élelmiszerek áfája.

A Fidesz szerint azonban ha Gyurcsányékon múlna, már a magyaroknak is négyszeres lenne az áremelkedés, mert a baloldal mostanra már eltörölte volna a rezsicsökkentést, a benzinárstopot és az élelmiszerárstopot is.

A baloldal politikájával az áram ára a jelenlegi több mint háromszorosára, a földgáz ára öt és félszeresére, a benzin ára 800 forintra emelkedne, és mindez brutálisan emelné az élelmiszerek árát is – fantáziált közleményében a kormánypárt.

Barkóczi előzőleg arról beszélt, hogy májusban 25 százalékos szintre gyorsult az élelmiszerek inflációja. Az adatokat sorolva azt mondta, hogy a trappista sajt kilónkénti ára 800, míg a vajé csaknem 700 forinttal emelkedett. Érdemben nőtt a sertéskaraj, a százaztészta, a paradicsom, a pékáru és másik, majdnem háromtucatnyi élelmiszer ára is – tette hozzá.

A kormányt bírálva az ellenzéki országgyűlési képviselő kijelentette, hogy a kabinet „látszatintézkedései” nem állították meg a drágulást, „sőt még brutálisabb ütemű árnövekedést” okoztak több tucat alapvető és gyakran vásárolt élelmiszer esetében.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Újabb fideszesek estek egymásnak: úgy megfenyegették sajátjai a körmendi polgármesterjelöltet, hogy inkább visszalép az indulástól

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke