Fidesz: Gyurcsányék már nyomorba taszították volna a lakosságot!

Fidesz: Gyurcsányék már nyomorba taszították volna a lakosságot!

Tegnap valamilyen sajnálatos okból nem készült el a Fidesz „mi lenne, ha Gyurcsány lenne” típusú közleménye, péntekre viszont törlesztette elmaradását a kommunikációs osztály: Gyurcsányék már nyomorba taszították volna a lakosságot – hangzik a legfrissebb latolgatás.

„Gyurcsányék az égvilágon semmivel nem enyhítenék a háborús áremelkedést se a nyugdíjasoknak, se senkinek, ellenkezőleg, már nyomorba taszították volna a lakosságot a megszorításokkal”

– áll a Fidesz mai egybites közleményében. A baloldal meg se szavazta az árstopokat, el akarják törölni a rezsicsökkentést és a 13. havi nyugdíjat is, pedig az árstopoknak köszönhetően az infláció 6 százalékkal alacsonyabb, a rezsicsökkentés nélkül pedig már nálunk is hatszor többet kellene fizetni a gázért és ötször többet az áramért, mint Európa más országaiban – harsogták.

Az aktuális patália előzménye, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője pénteki online sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja arra kéri a kormányt, hogy az év végéig csökkentse nulla százalékra az alapvető élelmiszerek áfáját és adjon egyszeri, százezer forintos támogatást minden nyugdíjasnak.

A Fidesz korábbi, hasonló tematikájú őrjöngéseit itt gyűjtjük:

Kapcsolódó hírek