Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Fidesz: Gyurcsányékkal már se benzin, se árstop nem lenne

S talán még oxigén sem!

A Fidesz úgy tudja, „ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba”.

A nagyobbik kormánypárt Varju László (DK) keddi sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az ellenzéki politikus azt mondta, hetente akár 500-700 benzinkútról is hiányozhat az üzemanyag, holott a piacon nincsenek jelentős ellátásbeli problémák.

A baloldal el akarta zárni az olajat és a gázt a magyarok elől és nem szavazta meg a benzinárstopot sem. A magyarok tudnak tankolni, ráadásul Európa legalacsonyabb árán jutnak üzemanyaghoz – olvasható a Fidesz közleményében.

Varju László lapinformációk nyomán arról beszélt, hogy az üzemanyaghiánynak az az oka, hogy az olajipari cégeknek nem éri meg hatósági áron adni a benzint és a gázolajat, ezért inkább nem töltik fel időben a kutjaikat.

A politikus azt a következtetést vonta le, hogy a kormány „folytatja a benzinárstop kivezetését”. A Fidesz az „olajipari nagyvállalatokkal összejátszva előbb mennyiségi korlátozásokat hoz, majd mesterséges üzemanyaghiányt idéz elő”, hogy minél kevesebben tankoljanak kedvezményes áron – állította a képviselő.

Itt lenne az ideje, hogy a kormány az embereket képviselje és garantálja, hogy minden benzinkúton legyen elég üzemanyag – jelentette ki Varju László. Ha ez nem történik meg, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a Fidesz így készíti elő a benzinárstop kivezetését – összegezte mondanivalóját az alelnök.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten