Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Semjén a Szájer-ügyről: Miért kellene nekem ehhez bármit is szólni?

Hirtelen már nincs véleménye az ereszcsatornán közlekedő keresztényi értékekről.

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (k) az éves meghallgatásán az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának ülésén az Országházban, a koronavírus-járvány előtt használt képviselői (régebben alsóházinak nevezett) ülésteremben 2020. november 10-én.
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (k) az éves meghallgatásán az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának ülésén az Országházban, a koronavírus-járvány előtt használt képviselői (régebben alsóházinak nevezett) ülésteremben 2020. november 10-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz-KDNP hipokrita homoszexuálisairól nincs véleménye, csak akkor buzizik torka szakadtából, ha más emberek magánéletébe, családszervezésébe szólhat bele

– nagyjából így foglalható össze Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes főkeresztény álláspontja Szájer József ügyében.

A Telex próbálta faggatni a szerda délelőtti kormányülésre érkező kormánytagokat Orbán Viktor irodájánál, a máskor család- és erkölcsügyekben nagyon határozott politikusok azonban most megnémultak.

A Karmelita előtt Varga Judit igazságügyi minisztert mindössze arról magyarázott: Szájer József az egyetlen helyes döntést hozta meg ebben a helyzetben, amikor lemondott. Ezt mantrázta tegnap a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportja is, mintegy zárójelbe téve a lemondást kiváltó illegális lőcspartyt.

A Telex szerint ezután bukkant fel Semjén Zsolt KDNP-elnök, miniszterelnök-helyettes, akitől a megzavarodott polgári-keresztény választók a leginkább várnák ezekben a nehéz időkben az iránymutatást. Ehelyett Semjén annyival intézte el a Szájer-botrányt:

„Miért kellene nekem ehhez bármit is szólni?”