Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Szájer József elismerte, hogy ott volt a brüsszeli orgián

Bár a keresztény-konzervatív politikus csak „házibulinak” nevezi, amiről a helyi lapok úgy tudják, homoszexuális orgia volt.

Szájer József, a melegorgiáról való menekülésébe belebukott egykori fideszes EP-képviselő, a Fidesz alapító tagja, a homofób Alaptörvény szerzője.
Szájer József, a melegorgiáról való menekülésébe belebukott egykori fideszes EP-képviselő, a Fidesz alapító tagja, a homofób Alaptörvény szerzője.

Közleményben reagált a fideszes Szájer József azokra a keddi sajtóinformációkra, amelyek arról számoltak be, hogy szexorgián vett részt egy „azóta lemondott magyar EP-képviselő”. Belga lapok szerint a rendőrök drogot is találtak a helyszínen, 25-en vettek részt a buliban, főként férfiak. Azt is írták,

a politikus a razzia során állítólag az ereszcsatornán keresztül próbált elmenekülni.

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom”

– írta a keresztény-konzervatív politikus, aki vasárnap, lemondásakor még arról magyarázott, hogy „hosszabb ideje tartó gondolkodás” előzte meg távozását, és hogy az „egyre nagyobb lelki megterheléssel” van problémája, egy szóval sem utalt rá, hogy előtte két nappal rendőrségi razzia szereplője volt.

A fideszes arra sem tért ki, hogy az általa csak „házibuliként” hivatkozott esemény valóban egy melegbár privát orgiája volt-e.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten