Brüsszeli lap: drogos orgián bukott meg egy azóta lemondott magyar EP-képviselő

Brüsszeli lap: drogos orgián bukott meg egy azóta lemondott magyar EP-képviselő

Az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel – írja a Telex két belgiumi újság, a DHNET és a HLN nyomán.

A HLN videója szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban egyelőre nem erősítették meg hivatalosan.

A lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartottak gang bang bulit. A rendezvényen helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt, amin ráadásul

részt vett az Európai Parlament egyik magyar képviselője is, aki ezután lemondott.

A rendőrök drogot is találtak a helyszínen – írta az eseményt felderítő lap, a DH NET. A partin a cikk szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. A résztvevőket bevitték kihallgatásra, az EP-képviselőt azonban mentelmi jogára hivatkozva nem. Az egyik képviselő állítólag az ereszen keresztül megpróbált elmenekülni, azonban elfogta egy másik rendőri alakulat – írta a DH NET.

A belga lapok nem említik, hogy ki lehet a magyar képviselő.

A Telex emlékeztet, a buli után két nappal mondott le Szájer József, a Fidesz EP-képviselője.

Az ügyben a Telex kereste a kormánypárti EP-delegáció sajtósait, az Európai Néppárt EP sajtóirodáját, valamint az Európai Parlament központját is, egyelőre nem nyilatkoztak.

Kapcsolódó hírek