Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bulvár

Tömegverekedés volt a Westend bevásárlóközpontban

Egészségügy

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Hívatlanul érkezett Szájer József a brüsszeli orgiára

Megszólalt a lőcsparty 29 éves szervezője, aki szerint nagyon gorombán viselkedtek velük a rendőrök.

RövidenRöviden
Hívatlanul érkezett Szájer József a brüsszeli orgiára
Fotó: Európai Parlament/Pascal Bastien

Fekete pókhálók, izzó szemű koponyák, falra festett ördögvillák, szívecskék, pamlagok is díszítették azt a brüsszeli „házibulit”, ahol Szájer József, a Fidesz mostanra lemondott EP-képviselője is, mondjuk úgy, tiszteletét tette pénteken – derül ki a Blikk fényképeket is mutató belga sajtószemléjéből.

A bulit belga lapinformációk szerint egy 29 éves doktori hallgató, David Manzheley szervezte. Elmondta, eredetileg csak tíz vendéget hívott, és azt kérte, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen. Végül azonban 25-en lettek, Szájer József nem volt meghívva, a házigazda nem ismerte őt korábban.

„A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót. Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?”

– méltatlankodott a 29 éves szervező, aki a belga HLN hírcsatornának mesélt a történtekről. Mint mondta, nem leplezte, hogy egy szexparti készül az első emeleti lakásban, számos nemzet tagjai jelen voltak, a kábítószer-fogyasztást viszont tagadta. Szavai szerint csak iszogattak, közben pedig a vendégek “egymással voltak elfoglalva”.

Szájer, aki állítólag az ereszcsatornán keresztül próbált kereket oldani a buliból, az ügy kipattanását követően közleményben elismerte ugyan, hogy ott volt, de a kábítószer-fogyasztást tagadta.

A Fidesz EP-csoportja szerint a botrányba keveredett politikus az egyetlen helyes döntést hozta meg (mármint a lemondásával, nem az ereszcsatornás menekülésével).

„Kiváló ember” – már nagyon várják Szájer József visszatérését a vezető fideszes politikusok

Fidesz-irodánál akciózott a Jobbik Szájer József ereszes mutatványának évfordulóján

Márki-Zay meglátogatta Brüsszelben Szájer József ereszcsatornáját

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik

Illegális bevándorlókat találtak az M7-es autópályán, egyikük elmenekült

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében