Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

„Kiváló ember” – már nagyon várják Szájer József visszatérését a vezető fideszes politikusok

A brüsszeli pókember egyelőre még nem döntött.

Szájer József, a melegorgiáról való menekülésébe belebukott egykori fideszes EP-képviselő, a Fidesz alapító tagja, a homofób Alaptörvény szerzője.
Szájer József, a melegorgiáról való menekülésébe belebukott egykori fideszes EP-képviselő, a Fidesz alapító tagja, a homofób Alaptörvény szerzője.

A Fidesz vezető politikusait faggatta a Telex Tusványoson arról, hogy szerintük van-e esély arra, hogy két és fél évvel a brüsszeli ereszcsatornás mutatványa után Szájer József visszatér a politikába.

A melegségét botránya óta kénytelen-kelletlen felvállaló volt fideszes EP-képviselő rehabilitálását Deutsch Tamás pedzette meg nemrég, amikor az Indexnek adott interjújában úgy fogalmazott, Szájernek már játékban kéne lennie.

Deutsch a Telexnek is elmondta, előbb-utóbb Szájer visszatérhet, de ez „nyilván” elsősorban személyes döntés, majd a pártcsalád döntésnek a függvénye.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hasonlóan vélekedett. Ő is elképzelhetőnek tartja, hogy Szájer újra politizálni kezd, de elmondása szerint erről nincs még döntés.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója pedig egyenesen kiváló embernek tartja Szájert, állítása szerint sokat tanult a könyveiből. Minden fontos pozícióban el tudná képzelni Szájer Józsefet, csak az a kérdés, hogy ő is szeretné-e – magyarázta. A politikus azt is hozzátette még, hogy szerinte

a magyar közéletnek intellektuálisan szüksége lenne Szájer gondolataira.

Hogy rajta lesz-e a Fidesz EP-listáján Szájer József, azzal kapcsolatban Navracsics Tibor a döntéshozókra mutogatott, Gulyás Gergely viszont pesszimistábban látja a jövőt: a Telex kérdésére azt felelte, bár nagyra becsüli Szájer József munkáját, szerinte a melegbuliból ereszen át menekülő egykori képviselőnek nincsenek visszatérési ambíciói.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten