Pomponos sapkában, melegítőben menekült Szájer József a drogos orgiáról

A család az család, a csatorna az csatorna.

Szájer József fideszes EP-képviselő elhíresült találkozása a brüsszeli rendőrséggel.
Szájer József fideszes EP-képviselő elhíresült találkozása a brüsszeli rendőrséggel. Részlet a VTM.be videójából.

Előkerült egy videó arról a brüsszeli rendőri akcióról, melynek során tavaly novemberben drogos, homoszexuális orgián bukott le Szájer József keresztény-konzervatív, akkor még fideszes EP-képviselő.

A hvg.hu azt írja, egy belga tévétársaság éppen rendőrökkel forgatott, amikor egy riasztás során elfogták a magyar politikust: a máskor a melegellenes Orbán-pártot képviselő Szájer egy csatornán menekült az illegális farpartiról.

A belga VTM televíziós csatorna csütörtök este mutatja be a teljes riportot, ebből került fel most előzetes az internetre. A képsorokon az látható, ahogy a szivárványszínű pompon-sapkás, melegítőnadrágos alakot éppen az ereszcsatorna alján érik tetten. A férfira egy járókelő hívta fel a figyelmet, aki látta, hogy az illető lemászott a csatornán és azt gondolta, hogy egy tolvajjal van dolga.

A filmben az is látható, hogy ezután több rendőr veszi körül a férfit, akit terpeszben, felemelt kézzel a falhoz állítottak, megmotoztak és kikérdeztek.

A videóban Szájerként azonosított férfitól megkérdezték, hogy szüksége van-e mentőre, mert kisebb sérülést szenvedett a kezén menekülés közben, de a képviselő nemleges választ adott, majd tájékoztatták arról, hogy el fognak menni a lakására, valószínűleg azért, hogy iratokkal is igazolni tudja magát. A hátizsákjában extasy-tablettát találtak, amiről állítólag azt mondta, hogy az nem az övé.

Kapcsolódó hírek