Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

1 milliárd euró is lehet idén az OTP nyeresége

Várhatóan egy milliárd euró körül lesz az OTP csoport idei egész éves nyeresége, mondta Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója kedden, Budapesten azon a sajtótájékoztatón, amelyen a bank új, innovációs fiókját mutatták be.

Az OTP elnök-vezérigazgatója elmondta: erre minden esély megvan, mert azokban az országokban, ahol az OTP csoport tevékenykedik, idén mindenütt gazdasági növekedés tapasztalható, Magyarországon kiemelkedően, mintegy 5 százalékkal bővülhet a gazdaság 2018-ban. A csoport idei első háromnegyed éves gyorsjelentése is alátámasztotta, hogy kiugró eredmény várható az idén, mondta Csányi Sándor.

Kiemelte: az OTP Bank évek óta vezető szerepet tölt be a banki innovációk terén, meglévő fejlesztéseik és a soron következő beruházásaik is ezt szolgálják.

Az Árkád üzletközpontban bemutatott új innovációs fiók készpénzmentes, teljesen új, digitális megoldásokat nyújt tabletekkel, okos ATM-ekkel felszerelve. A bank az ügyfelek ötleteit is várja, mivel ez a fiók mintául szolgál majd a bank új innovációs egységeinek létrehozásához.