Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Sorra hagyják faképnél tanácsadói Novák Katalint, ő a legújabb távozó

„Kérem, fontolja meg, hogy a kialakult helyzetben képes lehet-e még betölteni a nemzet egységét megtestesíteni hivatott pozíciót.”

Sorra hagyják faképnél tanácsadói Novák Katalint, ő a legújabb távozó
Fotó: Facebook/Novák Katalin

Gundel Takács Gábor és Lackfi János után Szörényi Levente is közölte, hogy a napokban kirobbant és óriási hullámokat vetett pedofilbotrány miatt otthagyja Novák Katalin köztársasági elnök tanácsadói testületét.

„A pályafutásom során eddig nem tapasztalt, most azonban felém irányuló gyűlöletcunami és „feszítsd meg” szavalókórus hatására felmondom a Tanácsadói Testületben betöltött szerepemet, amit pedig éppen azért fogadtam el tavaly, hogy a kultúra területén szerzett tapasztalataimmal támogassam a széles társadalmi egyetértés ügyét. Sajnálom, hogy rajtam kívülálló okok miatt ez ellehetetlenült, egyúttal kérem, fontolja meg, hogy a kialakult helyzetben képes lehet-e még betölteni a nemzet egységét megtestesíteni hivatott pozíciót”

– írta péntek délutáni, a köztársasági elnöknek címzett Facebook-posztjában a zenész.

Tisztelt Elnök Asszony, Kedves Katalin!A pályafutásom során eddig nem tapasztalt, most azonban felém irányuló…

Posted by Szörényi Levente on Friday, February 9, 2024

Mint ismert, a jelenleg Katarban hesszelő Novák Katalin elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét, K. Endrét, aki azért töltötte börtönbüntetését, mert falazott a gyermekabuzáló, pedofil igazgatónak.

Novák lépésével először napokig nem tudott mit kezdeni a kormányoldal, majd némi baloldalazás kíséretében ritka nyers lépésekkel igyekeznek menteni a „gyermekvédő” imidzsüket. Olyannyira nagy a lendület, hogy Orbán Viktor személyesen nyújtott be alkotmánymódosítást, miszerint a jövőben nem kaphatnak kegyelmet azok, akik kiskorúak sérelmére követtek el bűncselekményt.

Kapcsolódó friss hírek