Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Otthagyja Novák Katalint az egyik tanácsadója

Gundel Takács Gábor a Sándor-palotában, még elnöki tanácsadóként 2023. május 10-én, Novák Katalin hivatalba lépésének első évfordulóján.
Gundel Takács Gábor a Sándor-palotában, még elnöki tanácsadóként 2023. május 10-én, Novák Katalin hivatalba lépésének első évfordulóján. Fotó: Facebook/Novák Katalin

A pedofilmosdatós botrány után kiszáll Novák Katalin köztársasági elnök 16 fős tanácsadói csapatából Gundel Takács Gáborderül ki a tévés Facebook-posztjából.

„Gundi” a Telexnek már korábban beszélt arról, hogy az üggyel kapcsolatban személyesen mondja el majd a véleményét Nováknak, és a köztársasági elnök dolga lesz, hogy mit kezd vele.

Miután Orbán Viktor is igyekezett menteni a menthetőt, Gundel Takács Gábor az alábbi közleményben jelentette be, hogy otthagyja Novák Katalin csapatát:

Mindenkihez!- Alapvetés: Mindenkinek kötelessége szolgálnia a hazáját. Ha a mindenkori Köztársasági Elnök erre…

Posted by Gundel Takács Gábor hivatalos oldala on Thursday, February 8, 2024

Közben a Hvg.hu információi szerint „valakinek” a megbízásából egy közvélemény-kutatással foglalkozó cég elkezdte felmérni, hogy a pedofilügyben elítélt K. Endrének adott köztársasági elnöki kegyelem mennyit rontott Novák Katalin és Varga Judit megítélésén.

Kapcsolódó friss hírek