Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Gazdaság

Hamarosan kiderülhet, miért emelte Orbán hétszeresére a gáz árát

Varga Judit Dallasig szaladt, hogy keresztény erkölcsről és tanításokról magyarázzon

„A világ kifordult magából”, üzente a Völner-Schadl-ügyben és az újságírók lehallgatásával is megégett fideszes.

Varga Judit Dallasban éppen nagyon keresztény.
Varga Judit Dallasban éppen nagyon keresztény. Fotó: Facebook/Varga Judit

Paródiába illő ájtatoskodást rendezett Varga Judit vasárnap az Egyesült Államokban, ahol a Dallasi Miasszonyunk Ciszterci Apátságot vezető Peter Verhalen főapátnak adott át állami kitüntetést, arról magyarázva, hogy „a világ betegségeire a keresztény erkölcs, szellemiség és tanítások követése az orvosság”.

Az egykori igazságügyi miniszter, aki „a keresztény erkölcs” jegyében máig nem tisztázta, hogy milyen szerepe volt a Völner-Schadl korrupciós ügyben, az újságírók lehallgatásában, vagy hogy a csokkal felújított balatoni nyaralójuk pontosan melyik „tanítás” szerint volt helyénvaló,

ünnepi beszédében most arról elmélkedett, hogy „a világ kifordult magából”, „bűn lett az alázat, erény lett a kevélység”, „a háború tüzét táplálják, azt állítva, hogy ez vezet a békéhez, miközben a kinyújtott békejobbot félreütik”!

A kommunista diktatúra ideje alatt elűzött ciszterciek Dallasban otthonra találtak. Monostort alapítottak és iskolát…

Posted by Varga Judit on Sunday, July 16, 2023

A jelen próbatételeiről szólva Nagy Gondolkodónk kifejtette: „azt látjuk, hogy a társadalommérnökök a lázálmaikat követve összezavarják az emberek szívébe eredendően Isten által elültetett és őáltala elrendelt természeti törvényeket”. „Politikai kalandorok csalják hamis ígéretekkel emberek tömegeit a világ szegényebb régióiból a tehetősebb országokba, tömegeknek okozva ezzel mérhetetlen szenvedést” – szalonmigránsozott.

Rendkívül fontos dallasi kirándulásán (vö. „nagy segítség ez a magyar családoknak”) Varga arról is magyarázott, hogy az elmúlt ezer évben próbatételekből mind Magyarországnak, mint a ciszterci rendnek kijutott: „Magyarország a honfoglalás óta a keleti és nyugati világ közé ékelődve létezik, hol a híd, hol az ütközőzóna szerepét betöltve”.

Kiemelte, hogy a mai főapát, Peter Verhalen a Dallasban működő iskola diákja volt, és oda tért vissza először tanárként, majd igazgatóként, és 2012-ben az első nem magyar főapátként választották meg az apátság élére!

Ma is olcsóbb lett egy kicsit a kenyér.

Kapcsolódó friss hírek