Németh Szilárdnak fontos kérése van Önhöz

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára előterjesztőként felszólal az egyes törvények honvédelmi kérdésekkel összefüggő módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 19-én.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára előterjesztőként felszólal az egyes törvények honvédelmi kérdésekkel összefüggő módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 19-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Már hajnali fél 8-kor Coelho-i gondolatokkal ébresztette követőit Németh Szilárd. A fideszes koleszterinpróféta segélykiáltásnak is felfogható posztjában arra figyelmeztet:

„Most higgadtságra van szükség.”

Hogy a mélyenszántó üzenet kinek szól, az nem világos (főleg, hogy éppen az ő kormánya ragasztja tele az országot bombával riogató plakátokkal) mindenesetre a kommentelők nem hagyták annyiban:

„Legyél higgadt, mikor rokkant nyugdíjból kéne fizetni a »minden is [email protected] drága« dolgokat… vagy gyógyszer, vagy kaja, vagy fűtés (…) milliókból könnyű dumálni”

– írta valaki, míg más azzal nyugtázta az aktuális okosságot: „Ez nagyon mély.”

A legfontosabb cél a fizikai biztonságunk garantálása a megélhetési biztonság mellett!

Posted by Németh Szilárd on Saturday, November 19, 2022

Kapcsolódó hírek