Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Egymást marják a fideszesek Csepelen, már állítólag a saját polgármesterük is „dollárbaloldal”

Németh Szilárd klánja nem tudja elviselni, hogy már nem ők uralkodnak Csepelen.

Borbély Lénárd cseeli polgármester a Fidesz legsikeresebb szavazatszerző kellékeivel, krumplival és hagymával pózol 2023. október 23-án.
Borbély Lénárd cseeli polgármester a Fidesz legsikeresebb szavazatszerző kellékeivel, krumplival és hagymával pózol 2023. október 23-án. Fotó: Facebook/Borbély Lénárd

Borbély Lénárd (éveken át fideszes, majd tavaly márciustól „független”) polgármester és a dollárbaloldal már nemcsak a Soros-médiában fonódik össze, hanem Csepel megszállásában, kifosztásában, a közpénzek szisztematikus lenyúlásában is – állapította meg a Fidesz csepeli szervezete csütörtökön.

A pártszervezet közleményében úgy fogalmazott:

Csepelen „végleg és nyilvánosan is létrejött a Borbély-Gyurcsány tengely”!

Mint írták: a csepeli Fidesz-KDNP „a baloldal hatalomra kerülésének megakadályozása érdekében március 11-én méltányos, előnyös és vállalható önkormányzati választási megállapodást javasolt” Borbély Lénárdnak. „A feléje nyújtott békejobbot Borbély Lénárd félrelökte, és sportszerűtlen módon egy övön aluli, sunyi balhoroggal viszonozta” – magyarázták, noha Borbély Lénárd politikai karrierjét szerintük a Fidesz támogatásának köszönheti, ám „a pénzért és a hatalomért mindenkin átgázol, mindent elárul, bárkivel alkut köt”!

„Borbély Lénárd egy báránybőrbe bújt vedlett vörös róka, olyan mélyre süllyedt, olyanná vált az egész csapatával együtt, mint 2009-ben a csepeli MSZP” – vitték tovább a bokszolós metaforát vadőrösbe.

Németh Szilárd elvesztette pénzcsapját

Néhány hete Ábel Attila, akit korábban Borbély Lénárddal együtt zártak ki a Fideszből, az ATV Start című műsorában arról beszélt: Németh Szilárd nem tudta elviselni, hogy már nem ő Csepel polgármestere, ezért az önkormányzati vagyont igyekezett megszerezni.

A műsorban Ábel bemutatott egy levelet is, amely arról szólt, hogy a csepeli önkormányzat vezetőinek a koronavírus miatt bevezetett rendkívüli jogrendet kihasználva át kell adnia Németh Szilárdnak mintegy 12 milliárd forintnyi önkormányzati vagyont.

Ábel Attila a Csepel.infónak elmondta:

„21 milliárd forinttal növekedett a csepeli önkormányzat vagyona az elmúlt években. Németh Szilárd ebből 10-12 milliárd forint értékű vagyon ingyenes átadását, valamint a Kis-Duna-part jelentős részének megvételét követelte az alapítványa számára. Mivel erre nem voltunk hajlandóak, 2022-ben feloszlatta a helyi Fidesz szervezetet, majd 2023-ban hamis vádakkal kizáratott bennünket a pártból. A vagyoni követelése hűtlen kezelés, köznyelven lopás lett volna. Vagyis Németh Szilárd azért záratott ki bennünket a Fideszből, mert nem loptunk neki.”

Megvolt az utolsó képviselői találkozó a 2024. évi költségvetéssel kapcsolatban, melyen sikerült minden nyitott kérdést…

Posted by Borbély Lénárd on Wednesday, March 13, 2024

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten