Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Milyen válság? 7,8 milliárdot költöttek el Orbánék a szankcióbombás kampányra

A választás előtt pedig 19,6 milliárd forintnyi közpénz ment el csak hirdetésekre.

A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről.
A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Közzétette a 2022-es szerződéseit a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda, de csak azt követően, hogy a K-Monitor közérdekű adatigénylést nyújtott be a témában – írja a Telex.

A 28 oldalas dokumentumból kiderül, hogy

a választás előtt 19,6 milliárd forint közpénzt költöttek „kék” és népszavazásos hirdetésekre, az új, szankcióbombás kampány pedig 7,8 milliárd forintjába került az adófizetőknek.

74 millió forint jutott még az Orbán Viktort angolul népszerűsítő primeminister.hu weboldal működtetésére, 369 millió a nyugdíjasoknak küldött „Jókor” című reklámújságra, 443 millió forint pedig a 13. havi nyugdíjhoz küldött tájékoztató levélre ment el.