Meghalt M. Richárd

M. Richárd elsőrendű vádlott az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2019. július 5-én.
M. Richárd elsőrendű vádlott az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2019. július 5-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Elhunyt a kórházban M. Richárd, a Dózsa György úti halálos baleset okozója. A férfi halálának hírét a családja tudatta a közösségi oldalakon.

Lakatos Levente, M. Richárd unokatestvére az Instagramon posztolt közös képet:

M. Richárd rendkívül rossz egészségi állapotban volt. A 3 és fél év börtönre ítélt férfi fél éven belül két agyi infarktust kapott. Eleinte a berettyóújfalui börtönkórházban ápolták, április végén viszont arról lehetett olvasni, hogy a debreceni klinikán kezelik, és bár mesterséges kómában fekszik, az előírások miatt az ágyhoz bilincselték. Sajtóhírek szerint ekkor már 60 kilóra fogyott a korább 140 kilóról.

Kapcsolódó hírek