Külföld

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Időjárás

Kiadós havazás, ónos eső jöhet a folytatásban, de délen, délkeleten akár 15 fokot is mutathat a hőmérő

Baleset

Tartálykocsi és személyautó ütközött Nagybajomnál, egy ember meghalt

Ágyhoz bilincselve lebeg élet-halál között a 60 kilósra fogyott M. Richárd

RövidenRöviden
M. Richárd elsőrendű vádlott az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2019. július 5-én.
M. Richárd elsőrendű vádlott az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2019. július 5-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A debreceni klinikán ápolják második sztrókja után a Dózsa György úti gázolóként elhíresült M. Richárdot, akit, bár mesterséges kómában fekszik, a protokoll miatt az ágykerethez bilincseltek, őrei pedig a nap 24 órájában felügyelik, hogy javulás esetén se hagyhassa el engedély nélkül a kórházat – írja a Blikk.

M. Richárd húsvét után került a berettyóújfalui börtönkórházba, ahonnan állapota súlyosbodása miatt került át a debreceni klinikára.

A férfi mostanra állítólag a korábbi 140 kilóról 60 kilóra fogyott.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának tájékoztatása szerint egy fogvatartott csak addig maradhat külső kórházban, amíg az az ellátás szempontjából elengedhetetlenül szükséges, a rehabilitáció, illetve az utókezelések már a Büntetés-végrehajtás Egészségügyi Központjában történnek meg.

Ezek is érdekelhetnek

Ügyészség: őrizetbe vettek egy rendőrökre támadó német férfit, majd az őt elverő rendőröket is

Orbán Viktor azon vihog a TikTok-on, hogy megbénította Budapest közlekedését a havazás

Meghalt M. Richárd

Fordulat M. Richárd ügyében, gondnokság alá helyeztetné a családja

3 és fél év letöltendőt kapott M. Richárd a Dózsa György úti baleset miatt

Letartóztatták M. Richárdot