Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Váratlan fordulat: elköltözött Mészáros Lőrinc volt feleségétől Joshi Bharat

Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.
Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Story Magazin értesülése szerint megreccsent Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix kapcsolata, az indiai származású médiaszemélyiség állítólag már el is költözött a budai luxusvillából.

Bár hatalmas szerelemnek indult, hiszen Joshi Bharat a három évtizedes házasságát is borította az ország leggazdagabb…

Posted by Story on Wednesday, April 27, 2022

Mint ismert, Kelemen Beatrix és az ország leggazdagabb gázszerelője 2020 szeptemberében a „közszolgálati” MTI-hez eljuttatott közleményében jelentette be, hogy külön utakon folytatják.

Mészáros Lőrinc mellkasán azóta Várkonyi Andrea alszik, mint egy kisbaba, volt felesége pedig Joshi Bharatnál találta vigaszra.

Kelemen Beatrix és Johshi Bharat szakítását a napokban már a Blikk is megszellőztette, megjegyezve: Bharat is több évtizedes házasságból szállt ki. A Story Magazin információi alapján viszont úgy tűnik, nem tartott sokáig a kapcsolatuk.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsán egyelőre nem érkezett olyan hír, hogy bármiféle borongás is lenne a paradicsomban.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz