Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Eladta cégét, kiszáll a médiából Mészáros volt felesége

Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.
Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Megvette Kelemen Beatrix Csilla tévés cégét, a Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t Vaszily Miklós Fidesz-közeli nagyvállalkozó cége – közölte utóbbi vállalat keddi közleményében.

Az Mfor.hu cikke megjegyzi, Vaszily tavaly alapított cége, a Progress Media Hungary Kft. eddig többek között a Pesti Srácok kormánylap csapata által készített Pest TV gazdájaként volt ismert, de Vaszily emellett a TV2 elnöki pozícióját is betölti és az Indamedia társtulajdonosa is. A Progress Media Hungary vezérigazgatója egyébként Hajdú Péter.

Vaszily Miklós a legújabb manőver kapcsán arról beszélt:

„A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon.”

Mészáros Lőrinc – azóta költővé, festővé lett – exfelesége állítólag megköszönte a munkát a Life TV és Ozone TV munkatársainak és úgy értékelte, hogy az arculatváltásuk sikeres volt és konszolidálták magukat a piacon.